Ajag Prajurit 2

Ajag Prajurit 2

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop
Status investasi: Bérés
Indéks rekomendasi:   5 bentang
Perkara poko: Peta , Perang
Jadwal syuting: 2017-7-27

Detil Produk

Tanda Produk

Carita

Wolf Warrior

Éta kajantenan di Afrika caket laut, pahlawan éta nyirorot kahirupan Waterloo, "tentara", sapertos anjeunna badé hirup ngumbara, kacilakaan dadakan ngarusak rencana na, anjeunna ujug-ujug aub dina pikasieuneun nagara-nagara Afrika. Asalna anjeunna tiasa gaduh évakuasi anu aman, tapi henteu tiasa hilap sakali pikeun misi militér, anjeunna nyalira ngajantenkeun asuransi buru-buru balik ka daérah anu dijajah, dipimpin dina meuncit sasama sareng pangungsi, sareng ngungsi. Nalika perjuangan tetep, alam Serigala dina awak laun pulih, sareng akhirna asup ka daérah perang-nyalira, merjuangkeun sabangsa.

Tim

Jing Wu

Jing Wu

Han Zhang

Han Zhang

Celina Jade

Celina Jade

Frank Grillo

Frank Grillo

Gang Wu

Gang Wu

Sutradara 

Jing Wu / Wolf Warrior II, box office 5,69 milyar, My People , My Country box office 3,17 milyar, The Climbers1,1 milyar,

Matak

Jing Wu / akumulasi total box office 24,5 milyar.

Frank Grillo / Avengers: Endgame 4,25 milyar , Kaptén Amérika: Perang Sipil

1,24 milyar, akumulasi total box office 16,46 milyar

Gang Wu / The Message 236 juta , LEAP 836 juta, akumulasi total box office 8,04 milyar

Han Zhang akumulasi total box office 6,47 milyar

Celina Jade akumulasi total box office 9,17 milyar

Analisis Pasar

Dibandingkeun sareng pilem sateuacanna, Wolf Warrior 2 gaduh dua paningkatan anu jelas, henteu ngan ukur dina carita évakuasi Cina ayeuna, tim médis Cina bantosan internasional sareng tempat-tempat panas anu sanés, tapi ogé nunjukkeun seueur alat dina gaya layanan aktip. Feng Leng, anu "ngalanggar disiplin deui", diusir ti militer waktos ayeuna sareng dikirim ka nagara di Afrika salaku pelaut laut. Saatos mimiti évakuasi laut Cina di luar negeri, rasa tanggung jawab militér Leng Feng dihudangkeun sareng anjeunna angkat ka zona perang kalayan disatujuan ku komandan angkatan laut sareng prajurit pikeun ngabantosan warga nagara Cina di perusahaan anu dibiayaan Cina sareng lembaga médis. Dina prosés ieu, aranjeunna henteu ngan ukur kedah nyingkahan "kurungan" pemberontak anti-pamaréntah Afrika sareng tentara bayaran Kulon , tapi ogé nyanghareupan serangan virus anu bahaya pisan. Patalina émosional sareng karakter Yu Nan, Xiaoyun Long, mangrupikeun motivasi sanés anu ngalangkungan gerakan Leng Feng

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Waktos Ngaleupaskeun: 2017-7-27

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis ¥ 5.693,000,000.00
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami