Peluk Haneut

Peluk Haneut

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Rengse

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Komedi

Jadwal syuting: 2020-12-31

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

xx

Bao Bao ngagaduhan obsesi mahiwal dina ngabersihkeun sareng rencana, anu ngira yén anjeunna mangrupikeun insulator silaturahmi sareng cinta, tapi sakali pendak  Wen Nuan Song  , mojang prankitas kapribadian haneut, dokter "saraf" Jia  sareng munafik Wei ren Wang , éta ngalaksanakeun carita komedi gélo ...

Tim

Yuan Chang

Yuan Chang

Qin Li

Qin Li

Teng Shen

Teng Shen

Shan Qiao

Shan Qiao

Sutradara

Yuan Chang (1981-09-25) Mahua Funage ditandatanganan palaku / Aduh Tuan Pecundang, halo Tuan Milyarder, Never Say Die

Matak

Qin Li (1990-09-27) Pilem daratan Tiongkok sareng aktris tivi / Ruyi's Royal Love in the Palace, Never Gone, Jade Dynasty

Teng shen (1979-10-23) Anggota Tim Mahua Funage / Aduh Pa Pecundang, Halo Tuan Milyarder, Pegasus, total akumulasi box office 17.054 milyar

Shan Qiao (1984-06-28) / Kota Rock, Maéhan Mobile, Pahlawan atanapi Henteutotal akumulasi box office 5,64 milyar

Analisis Pasar

Shen Teng sareng Chang Yuan, saatos Pamitan Mr. Loser di 2015 sareng Shy di 2017, damel babarengan deui saatos istirahat tilu taun

Chang Yuan + Shen Teng, "The Richest Man in Xihong City" sarjana énergi positip sareng Wang Duoyu kolaborasi deui

Kecantikan Li Qin tabrakan munggaran, kejutan matak ngarep-ngarep

Komedi tipe Mahua FunAge dina karya munggaran anu ngajantenkeun jalma seuri sareng ceurik

Debut langsung Chang Yuan nyaéta ngeunaan kasedihan jero komedi

Urbanites maju maju dina tekenan kahirupan

Urang sadayana ngagaduhan momen kaleungitan sareng marginalisasi. Cinta ngamungkinkeun urang pikeun nyorot silih terang sareng henteu nyalira.

1

2015 Aduh Tuan Pecundang (1445 juta)

2

2017 Never Say Die (2214 juta)

3

2018 Halo Mr Milyarder (2548 juta)

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Waktos pelepasan: 2020-12-31

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami