Juragan Yinyang

Juragan Yinyang

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Finlandia

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: implengan

Jadwal syuting: 2021-2-12


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

yy

Onmyoji Seimei, anu ngumbara di antara dua dunya manusa sareng setan, nyababkeun musibah sareng nuju krisis kusabab kontrak sareng setan. Dina waktos anu sasarengan, kakuatan kaisar setan datang deui, perang sengit nuju ngantunkeun kaluar. Dina momen kritis nalika kaayaan barobah sareng kaayaan gejolak, Seimei dumadakan mendakan yén idéntitas hibridna mangrupikeun konci pikeun sadayana musibah ieu .....

Tim

Weiran Li

Weiran Li

Kun Chen

Kun Chen

Xun Zhou

Xun Zhou

William Chan

William Chan

Chu Xiao Qu

Chu Xiao Qu

Sutradara

Weiran Li /Cinta Bakal Ngaganggu Urang (2013), Wilujeng sumping di Kota Shama (2010) ,

Matak

Kun Chen / Mojin-The Lost Legend (2015) , The Rise of Phoenixes (2018) , Let The Bullets Fly (2010), akumulasi total box office 6,38 milyar

Xun Zhou  /Lahir di Cina (2016), The Message (2009) , Surat Terakhir (2018) ,, akumulasi total box office 4,23 milyar

William Chan / Pupujian (2019) over over over

Analisis Pasar

Beureum Chen Kun sacara ampir teu sampurna digambar dina trailer pikeun The Yinyang Master. Gaya Chen Kun's Seiming tungtungna kakeunaan dina waktos anu lami. Kuring kedah nyebatkeun yén rupa sareng inohong Chen Kun saé pisan pikeun gaya kostum kuno.

Kaulinan klasik Netease "Onmyoji" parantos diumumkeun pangajen na sacara umum - 70,22 milyar, umur opat taun "Onmyoji" masih ngagaduhan nilai IP anu signifikan. Nyatana, IP game ieu didamel di tukangeun Onmyoji IP di Jepang, sareng novel-novel sareng karya pilem tur tipi turunan anu aya hubunganana sareng IP aslina parantos akumulasi basis audién anu tangtu. Tiasa disebatkeun yén "Onmyoji", IP luhur, ngagaduhan kaunggulan komérsial sakedik upami hoyong dibawa ka layar lebar.

Nalika pamaén dibintanginya "The Yinyang Master" mimiti diumumkeun, Chen Kun ampir naék kana jabatan dewa ku para penggemar dina waktos éta, kusabab tingkat penampilanana mirip sareng karakter-karakter dina éta. Bener tiasa nyarios yén anjeunna dewa dipugar, kalayan fitur sudut anu saé sareng panon jero gaya Éropa

Sareng zhou xun ogé henteu kirang, sabab anjeunna ogé parantos janten tantangan pikeun jinis makeup anu sami, sareng pikeun zhou xun, fitur pameunteuna sareng piring na pas pisan, sakali élf anu bagus deductive ogé tiasa dilaksanakeun, sareng ogé tiasa janten robah jadi impermanence bodas

Painted-Skin

2008-2012 Kulit dicét I, II box office 900juta

Mojin-The-Lost-Legend

2015 Mojin-The Lost Legend box office 1,68 milyar

Let-The-Bullets-Fly

2010 Hayu The Bullets Fly Box box 637 juta

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Ngaleupaskeun Waktos: 2021-2-12

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami