Juragan

Juragan

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop
Status investasi: Bérés
Indéks rekomendasi:   5 bentang
Perkara poko: Drama , Biografi
Jadwal syuting: 2019-9-30

Detil Produk

Tanda Produk

Carita

tc

Kru pesawat Sichuan Airlines Flight 3U8633 ngalaman bahaya anu jarang pisan nalika kaca depan kokpit ngabeledug sareng murag sareng tekanan kabinna dileupaskeun dina jangkungna 10.000 méter nalika ngalaksanakeun tugas hiber. Awak bajoang kalayan kontrol manual, kalayan saeutik pisan instrumen damel. Nalika pelepasan tekanan kabin lumangsung, awak kabin langsung ngalaksanakeun prosedur manajemén pelepasan tekanan, maréntahkeun panumpang nganggo masker oksigén, sareng ngagero ku sora anu terlatih: "Punten percanten ka kami, yakin yén kami yakin sareng kamampuan mingpin anjeun ka darat kalayan aman. "Penanganan anu leres tina kru heroik mastikeun kasalametan sadayana dina kapal sareng nyiptakeun kaajaiban dina sajarah penerbangan sipil dunya.

Tim

Andrew Lau

Andrew Lau

Hanyu Zhang

Hanyu Zhang

Jiang Du

Jiang Du

Oho Ou

Oho Ou

Quan Yuan

Quan Yuan

Sutradara

Andrew Lau / Urusan Infernal (2003),  Chungking Express (1994) Pakasaban Emas  (2018), atotal box office ccumulative 10,36 milyar.

Matak

Hanyu Zhang / Operasi Laut Beureum (2018), Operasi Mekong (2016) , Mr.Six (2016) akumulasi total box office 16,44 milyar

Oho Ou /, Ceuli Kénca (2015), Wukong (2017) a,Legenda Ucing Setan (2017) total box office ccumulative 14,35 milyar.

Jiang Du / Jiang Du (2018),Maéhan Mobile (2018) The Wasted Times (2016) atotal box office ccumulative13,12 milyar.

Analisis Pasar

Beda sareng kaseueuran pilem anu didasarkeun kana kajadian anu nyata, anu parantos lumangsung dina jangka waktos anu panjang, rencana pikeun ngiringan pangalihan "kelas dunya" ieu ka layar lebar gancang dilacak saatos éta narik perhatian dunya. Direktur Liu Weiqiang nyarios yén nalika anjeunna ningali berita éta, anjeunna raos pisan ku kakuatan sareng sumanget awak heroik ti China Civil Aviation pikeun pasang pasang. Cenah mah The Captain mangrupikeun pilem ageung anu énergi positip sareng nunjukkeun rupa jalma penerbangan sipil Cina. Anjeunna ogé ngarepkeun supaya dunya terang kumaha hébatna jalma-jalma Cina ngalangkungan pilem ieu.

Nalika némbak, ratusan profesional ti sababaraha unit sistem penerbangan sipil ilubiung dina nyiptakeun sareng némbak pilem. CAAC ogé otorisasi syuting sababaraha adegan di Bandara Chengdu Shuangliu, Bandara Chongqing Jiangbei, Biro Manajemén Lalu Lintas Udara Kidul-kulon ti CAAC , sareng Bandara Gongga di Lhasa.

Dugi ka ayeuna masih kami ogé émut kana jinis kasenangan jalma nalika kajadian éta kajantenan, pesawatna béda sareng cara transportasi anu sanés, sakali kacilakaan kajantenan teu aya kasempetan pikeun salamet, sareng kajadian ChuanHang yén sadaya panumpang badé aman ngantep jalma-jalma endah pisan téknologi ngalayang pilot dina waktos anu sami, lapangan damel caket sareng sababaraha unit ogé ngantep jalma-jalma ningali industri penerbangan urang berkembang pesat. Sataun sanggeusna, pilem dumasar kana carita anu leres dirilis, anu mangrupikeun waktos sareng tempat anu sampurna pikeun perayaan nasional

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Ngaleupaskeun Waktos: 2019-9-30

Biaya produksi ¥ 350,000,000.00
Babandingan mindahkeun ¥ 350,000,000.00
Bagikeun sésa ¥ 0,00
Tempat ngajual karcis ¥ 293,000,000.00
Investasi Mini ¥ 200.000,00

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami