Gelombang Shock 2

Gelombang Shock 2

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Rengse

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perihal poko: Peta , Kejahatan

Jadwal syuting: 2020-12-24

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

sw2

Aya ledakan di Hong Kong, tilas ahli bom Pan Chengfeng (Andy Lau) anu teu sadar di tempat kejadian, disangka ku pulisi aub ka aranjeunna. Pan cheng feng ngan ukur tiasa ngungsi mendakan bebeneran anu sami ngan ukur saatos hudang, kumaha ogé, sobat dalitna Dong Zhuowen (Liu Qingyun) sareng mantan kabogohna Pang Ling (Ni Ni) ngawartoskeun ka anjeunna ngeunaan dua pangalaman anu béda pisan. Bom anu direncanakeun kajantenan, kanyataanna beuki rumit. sareng ngabingungkeun ...

Tim

Herman-Yau

Herman-Yau

Andy-Lau

Andy-Lau

Ni-Ni

Ni-Ni

Sean-Andy

Sean-Andy

Kwan-Ho-Tse

Kwan-Ho-Tse

Herman Yau / The White Storm 2 (2019), The New King of Comedy (2019), akumulatif total box office 3,91 milyar

Andy Lau / Our Times (2015), Urusan Infernal (2003), Switch (2013), Future X-Cops (2010), total boxul akumulatif 14,5 milyar

Sean Andy / The White Storm (2013), Overheard (2009), akumulasi total box office 3,51 milyar

Ni Ni  /Kembang Perang (2011),Armada Waktos(2014),total akumulasi box office 3,83 milyar

Analisis Pasar

Shock Wave 2, pulisi atanapi gangster, anjeun mutuskeun! Saeutik pisan pilem komérsial anu tiasa janten biasa, sareng éta leres-leres tanggel waler pikeun pemirsa. Aya seueur adegan ageung sareng épék khusus anu pikaresepeun dina pilem, sareng sadayana pangalaman audio-visual saé saé pisan. Dimimitian ku ledakan anu kuat pisan anu ngahangkeutkeun pemirsa kana jenis tegangan anu has dina pilem gangster Hong Kong. Dua plot corak, genep ledakan ageung, sareng dina waktos anu ketat, matak pikaresepeun. pikeun nyalametkeun nyawa, tapi naha anjeun kedah ngorbankeun diri pikeun nyalametkeun nyawa? Pan Chengfeng nuju ngabedakeun bom nalika tugas, kaleungitan kaki, anjeunna aktipitas latihan réparasi pikeun mulang Gang, saatos ditolak parobihanana parobihan pisan. Pan Chengfeng saatos ningalkeun tim pulisi ngagabung sareng organisasi téroris resuscitated meeting, janten anggota inti organisasi téroris. Pan Chengfeng dilaksanakeun dina kagiatan téroris kaleungitan ingetan, cummer Pang Ling ti Dong Zhuo artikel ngeunaan lanceuk kahirupan sareng maot ka Ld anjeunna mémori lengkep beda unggal, éta bandit, éta pulisi.

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Waktos Ngaleupaskeun: 2020-12-24

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami