Domba Tanpa Domba

Domba Tanpa Domba

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop
Status investasi: Bérés
Indéks rekomendasi:   5 bentang
Perkara poko: Drama , Kajahatan
Jadwal syuting: 2019-12-13

Detil Produk

Tanda Produk

Carita

ss

Li Weijie (Xiao Yang) sareng istrina, A Yu (Tan Zhuo), parantos berjuang mangtaun-taun sareng gaduh dua anak awéwé. Peuting hujan, kacilakaan, ngarusak katengtreman kulawarga. Li Weijie, salaku bapa, dina urutan pikeun nyalametkeun kulawargana, anjeunna nekad mutuskeun pikeun nyumputkeun bebeneran ...

Tim

Sam Quah

Sam Quah

Yang Xiao

Yang Xiao

Zhuo Tan

Zhuo Tan

Joan Chen

Joan Chen

Philip Keung Ho-Man

Philip Keung Ho-Man

Sutradara

Sam Quah / akumulasi total box office 1,3 milyar.

Matak

Yang Xiao / Endgame (2021), Detektif Chinatown (2015-2019) , akumulasi total box office 16,8 milyar

Zhuo Tan, akumulasi total box office 6,81 milyar.

Joan Chen / akumulasi total box office 2,73 milyar.

Analisis Pasar

Pilemna disorot

Dina hal plot, pilem ngagunakeun téknik flashback, anu ngajantenkeun pilem katingal langkung ngagalura, pinuh ku minat sareng corak belok. Téhnik montase nyaéta sapanjang pilem

Pilem, diadaptasi tina pilem India Drishyam, nyarioskeun carita ngeunaan bapa anu ngagunakeun téknik anti deteksi anu diajar dina pilem éta pikeun merangan pulisi pikeun membela putrina. Pilem aslina duanana kritis sareng suksés nalika éta dileupaskeun di India sareng parantos ditampi di Cina, dimana éta nampi peringkat 8,5 dina Douban.

Pikeun anu munggaran, Xiao Yang parantos mendakan posisi anu leres. Babasanana anu polos sareng pikasediheun nyumputkeun pamikiran anu sober sareng tanding jalma déwasa sareng bapak. Ieu ogé mangrupikeun hal anu paling ageung dina pilem éta.

Dina pembunuhan ieu disababkeun ku kekerasan nonoman, motivasi tina tilu tokoh protagonis jelas: cinta kolot. Tilu palaku anu pinunjul, Xiao Yang, Tan Zhuo sareng Chen Chong, ogé masihan pagelaran anu hadé dina pangrojong motivasi ieu.

Dina pilem éta, kenakalan budak ngora, nyalahgunakeun kakuatan publik, celah antara jalma beunghar sareng jalma miskin sareng masalah-masalah sanésna ditepikeun. Tapi di balik sadayana, anu leres sareng anu salah saling pakait, "rajapati" hoyong naros: kumaha carana ngartikeun ujung na tina bener jeung salah tungtungna?

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Ngaleupaskeun Waktos: 2019-12-13

Biaya produksi ¥ 250,000,000.00
Babandingan mindahkeun ¥ 250,000,000.00
Bagikeun sésa ¥ 0,00
Tempat ngajual karcis ¥ 1.330.000.000,00
Investasi Mini ¥ 200.000,00

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami