Jaminan kaamanan

Pilihan proyék

Tim inpormasi ngumpulkeun sareng nimba proyék kualitas luhur

Kaamanan téknologi

Dumasar kana platform pangwangunan bebas Aliyun, énkripsi pangiriman HTTPS. Panyimpenan énkripsi inpormasi sénsitip

Latar kakuatan

Unit anggota Alliance Investasi Cina, unit kehormatan Kekuatan Investasi Cina, satuan ngabantosan kamekaran usaha leutik sareng sedeng Cina, anggota bumi investor pilem

Kaamanan inpormasi

Inpormasi pendaptaran investor, inpormasi dagang akun sareng inpormasi sanés bakal énkripsi, moal dipaling ku penjahat. Kami moal ngungkabkeun inpormasi akun anjeun, inpormasi bank ka pihak katilu mana waé ogé.