Wonder Woman 1984 nunjukkeun sipat sajati manusa sareng ngajajah kakuatan batin tina carita dewasa

Wonder Woman 1984 nunjukkeun sipat sajati manusa sareng ngajajah kakuatan batin tina carita dewasa

Wonder Woman 1984 aya dina rilis panas di bioskop domestik. Kiwari, pidéo tina kecap-kecap ku papayung pilem. Sejarah hipu anu ngageterkeun haté sareng haneut ieu tina tumuhna Wonder Woman tumuh pisan janten jalma teu tiasa leupas tina éta. Pilem ngahindarkeun ekspresi "wajah", jelas-jelas ngagambarkeun ketuhanan "Woman" sareng "manusa" Wonder Woman, sareng ngajantenkeun karakter langkung nyata sareng kawasa. Sakumaha sutradara Patty Jenkins nyarios, "Kami tiasa ningali diri urang sorangan dina karakter sareng leres-leres ngartos sareng ngaraoskeun sadayana dina carita." Nalika Natal caket, kaasih sareng kaasih anu ditepikeun ku pilem ogé bakal janten kado anu tulus pikeun sadaya pemirsa.

image1

Wonder Woman Diana sok janten simbol "Gusti." Anjeunna anggun, cerdas, kuat, asih sareng teu éléh. Tapi dina Wonder Woman 1984, Diana ngungkabkeun sisi anu disumputkeun ku dirina - yén anjeunna, sapertos manusa, tiasa sangsara tina parasaan anu pikasieuneun, sareng janten antara cinta sareng kabeneran."Teu sampurna" ieu ngajantenkeun anjeunna langkung dipikacinta tibatan. Gal Gadot kantos nyarios dina wawancara: "Wonder Woman ngagaduhan kerentananana, sareng ngan ukur kerentanan ieu anu ngabantosan kuring ngajantenkeun anjeunna langkung tiasa diaksés sareng empati." Akun resmi pilem na, "Aya Pilem," ngajelaskeun Wonder Woman salaku "duanana welas asih sareng haneut." Aya ogé para penggemar terus terang nyarios, pilem éta nyabut cangkang kawasa superhero, nunjukkeun Wonder Woman salaku "jalma" tina perasaan anu paling jero tina émosi, mangrupakeun kejutan mutlak tur sorot.

image2

Salaku tambahan, pilem ieu ogé nampilkeun dua penjahat, Barbara awéwé Leopard sareng Max Lord, dina sababaraha tingkatan. Transformasi panther awéwé tina "transparansi saeutik" sosial ka predator luhur dina tingkatan kalayan Wonder Woman didorong bagian ageung ku hina anjeunna pernah sangsara, sareng rasa prestasi anu teu karasa anu dirasa anjeunna nalika anjeunna ngadamel kahoyong anu narik perhatian anjeunna. Max Lord, penjahat anu sanésna, ogé sosok tragis. Anjeunna hoyong kéngingkeun persetujuan putrana ngalangkungan status sareng kabeungharan, tapi anu diperyogikeun ku putrana nyaéta rangkulan ti anjeunna. "Barbara sareng Lord duanana manusa," saur Pedro PASCAL, anu maénkeun Lord. "Dina pilem superhero, urang jarang ngagunakeun manusa pikeun ngagambarkeun anu paling kuat atanapi paling jahat. Duanana karakter, alus atanapi goréng, ngagaduhan unsur manusa pikeun aranjeunna. "

image3

image4

Diarahkeun ku Patti Jenkins, "Wonder Woman 1984" dibéntangan Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig, Pedro PASCAL sareng anu sanésna, sareng ayeuna nuju maén di bioskop nasional.


Waktos Post: Jan-11-2021