Naha Avengers Endgame perdana di Cina

Pelepasan munggaran global "Avengers: Endgamer" aya di Cina, dua dinten payun tina rilis na Amérika Kalér, anu mangrupikeun hasil tina fokus Marvel ka pasar Cina. Ngabentuk catetan lagu pilem Marvel baheula di daratan Cina, "Avengers: Infinity War" sigana bakal nyandak dina box office langkung ti $ 800 juta di dieu, sosok anu Marvel moal tiasa dibales.

news (2)

Anu langkung penting, populasi pilem anu gedé di Cina gaduh poténsial pisan pikeun Marvel. Salah sahiji tujuan utama Marvel Studios nyaéta pikeun kéngingkeun langkung seueur pemirsa Cina anu henteu terang atanapi merhatoskeun pilem Marvel sateuacan angkat ka bioskop, mimitian nonton Marvel pilem, sareng kenal sareng resep budaya pilem Marvel.

Henteu kedah dianggurkeun, pilem ieu sering anu pang anyarna anu dirilis di daratan Cina, anu hartosna yén bagian penting tina pendapatan box office anu disumputkeun saéstuna parantos dikirangan. Teu aya ragu yén Cina parantos janten kakuatan utama dina kotak luar negeri pasar kantor pikeun pilem asing.

news (3)

Malah Stan Lee, bapak Marvel Comics, parantos ngutarakeun perasaan anu sami, nyatakeun yén "Cina bakal janten pusat pilem sareng televisi di dunya." Pastina, Don ngadukung kaputusanana ngeunaan kinerja box office Cina anu kapengker sareng populasi pilem-bade ageung.

news (4)

Avengers: Endgamer premiere di Cina, kuring yakin yén Marvel ningali kakuatan hébat Pasar Cina, sareng box office Cina ogé henteu nguciwakeun aranjeunna, sumanget penggemar China ageung sareng teu tiasa dibandingkeun, seueur jalma ngudag Marvel sapuluh taun, tungtungna ngadagoan perang dunya pamungkas, hasil tina stasiun terakhir hamil ku kasedihan, anu paling sedih tibatan randa hideung, sareng anjeunna kantos janten srikandi, Pantes diémutan, yén anjeunna maot dina tungtungna.

Hatur nuhun pisan kana kasaéan anu dilakukeun Marvel salami mangtaun-taun. Éta ngamungkinkeun urang, jalma biasa, noél baju pahlawan, hayu urang leumpang kana kahirupan para pahlawan, rasakeun kabagjaan sareng kasedihanana, sareng tungtungna ngaberkahan sadaya pahlawan Marvel!

news (1)


Waktos Post: Apr-19-2021