Pilem anu jero pisan ngamajukeun tarung Cina ngalawan COVID-19 kaluar tungtungna-Dokter Cina, naha éta bakal juara kotak box summer

Pilem na Dokter Cina, mangrupikeun penghormatan pikeun abad ka ngadegna Partéydijadwalkeun dileupaskeun 8 Juli usum panas ieu.

Pamulihan panoramik perjuangan anu hésé ngalawan COVID-19, méré upeti ka "pemberontak" paling éndah Didamel ku sutradara Kaptén Cina sareng paraga aslina, Kaptén Tiongkok kéngingkeun $ 2,9 milyar di box office, samentawis Dokter Cina diarepkeun.

Dokter Cina (ditunjuk ku Akademisi Zhong Nanshan)

Departemen Propaganda Nasional mingpin némbakan Didukung ku dana negara khusus
chinese doctors
Salaku proyék konci Jurusan Propaganda BPK sareng Administrasi Pilem Nagara, pilem "Dokter Cina" parantos diawasi sareng diaku pisan ku Departemen Propaganda BPK, Administrasi Film Nagara, Komisi Kaséhatan Nasional, Pusat Nasional pikeun Kontrol sareng Pencegahan Panyakit, Komisi Kaséhatan Provinsi Hubei, sareng Pusat Provinsi Hubei pikeun Kontrol sareng Pencegahan Panyakit.
Dina raraga mulangkeun carita anu keuna ieu, tim utama asup Wuhan pas éta "teu disegel" di awal April 2020, dimana aranjeunna komunikasi sareng ratusan pagawé médis nyanghareupan sareng ngumpulkeun sajumlah ageung inpormasi anu mimiti. kalakuan heroik tina sajumlah gede pagawé médis ngareuwaskeun tim panyipta.

chinese doctors (1)
Yu Dong, kapala produser pilem sareng pupuhu Grup Film Bona, nyarios: "Wuhan mangrupakeun kota pahlawan. Kami arepkeun masihan upeti ka kota heroik ieu sareng pahlawan anti wabah Cina kalayan parasaan leres sareng pamotretan kaméra kami. Pencipta Dokter Cina bakal ngahijikeun sumanget anti-wabah anu hébat "kahirupan anu munggaran, persatuan nasional, ngorbankeun kahirupan pikeun kapentingan maot, hormat ka élmu, sareng bagi nasib anu sami ”kana nyiptakeun pilem sareng nyiptakeun tokoh-tokohna, sareng leres-leres nyababkeun sumanget seueur sajumlah pagawé médis dina baju beusi bodas, kaluar sacara mundur, ngorbankeun salah sahiji jalma hirup demi nyalametkeun nyawa. Pikeun nampilkeun karya anu ngasongkeun sumanget Cina sareng nguatkeun kakuatan Cina pikeun pemirsa umum! "

Panyebaran global COVID-19 di 2020 parantos mangaruhan sadayana jalma di dunya. Salaku kakuatan adikuasa munggaran di dunya anu sacara épéktip ngadalikeun epidemi, Cina ogé anu paling pantes diinget ku carita.
chinese doctors (2)

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata.

Langkung seueur inpormasi pilem sareng kauangan, wilujeng sumping log dina halaman wéb kami pikeun konsultasi.
www.heart-galaxy.com

chinese doctors (3)


Pos waktos: Jun-11-2021