Ne Zha

Ne Zha

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Rengse

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: kartunKomédiimplengan

Jadwal syuting: 2019-07-26

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

jz

Aura langit sareng bumi ngalahirkeun énergi ageung manik campuran, Yuan Shi Lord bakal dicampur manik-manik disaring janten manik sareng pil ajaib, reinkarnasi manik roh, ngabantosan Zhou, sareng pil ajaib bakal lahir raja setan, pikeun dunya musibah . Yuan Shi Lord ngamimitian mantra Surga, guludug bakal sumping sareng ngancurkeun pil ajaib 3 taun saatosna. Taiyi diparentah nganteurkeun mutiara ka Nezha, putra kulawarga Li Jing di Chentangguan. Nanging kombinasi kaayaan anu anéh, manik sumanget sareng setan bolus diganti leres-leres. Nezha, anu sakuduna dituju pahlawan mutiara, tétéla setan hébat dunya. Ne Zha, bangor tapi boga haté janten pahlawan. Nanging, dina nyanghareupan jalma salah paham pil ajaib sareng datangna guludug langit, naha Ne Zha ditakdirkeun janten setan? Dimana anjeunna bakal angkat?

Tim

jokelate

jokelate

Hao Chen

Hao Chen

Yanting Lv

Yanting Lv

Mo Han

Mo Han

Analisis Pasar

Ti Monyet Raja: Pahlawan Balik deui ka Oray Bodas: Asal Usul sareng Nezha, pilem animasi Tiongkok janten langkung dewasa dina nyusun carita lokal Tiongkok kalayan bantosan novél sareng IP mitologis. Pilem animasi parantos bergeser tina narasi saderhana anu museurkeun ka anu anom pasar kana pilem tipikal kalayan logika ketat, produksi anu saé sareng struktur naratif anu saé, sareng pemirsa ogé parantos ngaliput sagala umur ti segmen ngora dugi ka kelompok umur. "Ne Zha" ngahasilkeun 5,03 milyar, janten dimana artos ieu bakal angkat? Mimiti, bioskop bakal nyandak 50-55%, 5% dana negara, 3,3% tina pendapatan pajeg, 3% dugi ka 8% tina biaya iklan, sareng sésana 37% kagolong didaptarkeun ku pembuat pilem sareng pembuat pilem. . Numutkeun Maoyan Professional, kiriman box office Ne Zha nyaéta 1,58 milyar, sakitar 10 kali saatos dikirangan biaya, anu hartosna yén investor anu nanem modal 100,000 RMB di awal tiasa kéngingkeun langkung ti 1 juta ku bonus box office.

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Waktu Rilis: 2019-7-26

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis ¥ 5.035.000.000,00
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami