Jalma Kuring, Nagara Kuring

Jalma Kuring, Nagara Kuring

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Rengse

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Drama

Tanggal rilis: 2019-9-30

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

MP

Tujuh sutradara dumasarkeun kana momen-momen klasik anu henteu kaetung anu dialaman ku Indung ti saprak 70 taun didirikeunna New China. Éta nyarioskeun carita anu némpélkeun yén kumaha jalma biasa sareng nagara na aya hubunganana. , hubungan anu sigana jauh tapi caket antara jalma leutik sareng nagara ngahudangkeun kenangan umum jalma-jalma Cina di saluruh dunya.

Tim

You Ge

Anjeun Ge

Bo Huang

Bo Huang

Yi Zhang

Yi Zhang

Jia Song

Lagu Jia

Sutradara

Kaige Chen / akumulasi total box office 5,68 milyar.

Matak

Bo Huang / LEAP (2020), Crazy Alien (2019), Pulo (2018) akumulasi total box box 20,86 milyar

Yi Zhang / Operasi Laut Beureum (2018), Dearest (2014),Mr.Six (2015) akumulasi total box office 18,88 milyar.

Anjeun Ge / akumulasi total box office 10.72 milyar.

Jia Lagu / akumulasi total box office 6.03  milyar.

Analisis pasar

Tujuh momen sajarah anu ngajantenkeun urang Tionghoa bangga janten pilem dua satengah jam. Éta nambihan sakedik langkung 20 menit per bab. Jalma-jalma Kuring, Nagara Kuring langkung séntiméntal tibatan pilem hiji-carita.

Plot anu sumebar ngamungkinkeun langkung seueur pemirsa pikeun kalibet dina sadayana carita. Barina ogé, dina waktos anu lami ti 1949 dugi ka 2016, aya sahanteuna aya hiji atanapi dua kajadian anu kajantenan pikeun pilem pilem. Sedengkeun pikeun barudak anu dilahirkeun saatos 2016, kolotna pasti ngalaman seuseueurna kajadian di My People, My Country .Jadi kenangan empati bakal ngajantenkeun penonton raoseun sateuacan aranjeunna ngaraos nyeri.

Salah sahiji poin anu paling penting pikeun ditonton nyaéta jumlah bintang. Aya 30 bintang di My People, My Cpuntry. Sareng ieu henteu kalebet bintang tamu dina pilem. Anjeun tiasa ngarepkeun Jalma Kuring, Nagara Kuring pikeun mikeun gelombang selebritis anu sanés. moro endog.

Selebriti tina sajarah muncul dina kahirupan nyata. Astronot Jing Haipeng, palu beusi Lang Ping sacara pribadi nyusun peran dina jaman éta. Henteu ngan ukur pikeun kahirupan, éta pikeun kenangan generasi, kreasi asli tina adegan aslina.

Investasi

Metode ngabagi bonus Dividén bioskop
Tanggal paleupasan 2019/9/30
Tempat ngajual karcis ¥ 3.170.000.000,00

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami