Prosés investasi

Lengkah 1. Hubungi kami sareng kami terang minat pikeun nanem modal, maka tim kami bakal ngalakukeun cek latar pikeun mastikeun kualifikasi investor.

Lengkah 2. Saatos ngalangkungan tinjauan kualifikasi, Pilih pilem anu anjeun badé nanemkeun

Léngkah ieu sigana saderhana, tapi dina kanyataanana éta mangrupikeun uji visi sareng kamampuan analitis investor. Nalika urang milih pilem, urang biasana nyandak kaputusan anu komprehensif dumasar kana masalah na, palaku utama, diréktur, panulis skrip, jadwal, kakuatan produser. , kakuatan publisitas, biaya sareng unsur-unsur sanésna. Diantarana, matéri pokok kedah saluyu sareng kawijakan, saluyu sareng nilai mainstream, anu mangrupikeun sarat anu paling dasar. Émutan, pilihan pilem, henteu ngan ukur fokus kana hiji titik pikeun ngageneralisasi , éta peryogi penilaian rasional ku nyintésisikeun pro sareng kontra ngeunaan. Tim kami bakal nyayogikeun anjeun sababaraha rujukan numutkeun pasar pilem domestik sareng analisis box office box

Léngkah 3. Ngartos matérial proyék sareng kontrak

Naon anu urang peryogi kauninga ngeunaan data proyék? Salaku conto, buku proyék pilem proyek, bahan pengarsipan Administrasi Nagara Radio, Pilem sareng Televisi, tim produksi sareng pemeran, kualifikasi sareng kakuatan perusahaan distribusi sareng perusahaan produksi. Ieu kaamanan tina kabiasaan investasi urang, tapi ogé tiasa ngabantosan kami pikeun langkung milih pilem. Urang ogé kedah sacara saksama maca istilah kontrak anu saluyu sareng proyek.

Léngkah 4. Nangtukeun jumlah langganan

Saatos léngkah-léngkah sateuacana réngsé, urang tiasa mastikeun jumlah langganan numutkeun kakuatan kauangan urang sorangan. Bagikeun langganan hartosna anjeun badé langganan sababaraha saham, sabaraha proporsi na. Ieu conto pilem populér "Nezha ". Upami anjeun mésér hak laba sakitar 50.000 RMB, dumasar kana babandingan ayeuna 3 milyar yuan sareng biaya 60 juta RMB, bagi hasil box office bakal sakitar 1 juta RMB, anu 20 kali asli. Kirimkeun pangsa pilem, tiasa merhatoskeun panghasilan tina investasi anjeun langsung.

Léngkah 5. Sign kontrak

Aya dua cara pikeun nandatanganan kontrak: kahiji, tandatanganana sacara langsung di perusahaan; kadua, mayar setoran 10% sateuacana kana rekening perusahaan perusahaan, sareng perusahaan bakal ngintunkeun anjeun kontrak kertas nganggo segel resmi. Saatos réngsé mayar kasaimbangan, kontrakna bakal dikirim deui ka perusahaan, sareng kontrakna bakal diberlakukeun.

 Léngkah salajengna

Saatos pilem na dileupaskeun, teras ngantosan bonus - ahli hukum akuntansi ngitung bonus teras ngirim artos ka kartu bank dina kontrak anu anjeun tinggalkeun. Saatos éta, anjeun tiasa ngantosan pilemna dileupaskeun sareng ngantosan inpormasi masuk. Salami periode ieu, upami anjeun hoyong paduli kaayaan pilem panganyarna, sareng terang kamajuan syuting, parantosan, box office saatos dirilis sareng inpormasi anu sanés, anjeun tiasa merhatoskeun online, atanapi ngaunduh inpormasi pilem APP pikeun naroskeun.