HI, IBU

HI, IBU

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Sateuacanna

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Komedi, Drama

Jadwal syuting: 2021-2-12

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

mm

Budak awéwé Jia Xiaoling anu nembé ngariksa universitas (Jia Ling) ngaliwat teu dihaja ka 1981, pendak sareng indung nonoman Li Huanying (Zhang Xiaofei). Dina raraga damel indungna langkung senang, anjeunna janten indungna ' s bestie, ngabantosan anjeunna mendakan kabogoh. anjeunna henteu ngan ukur Ngagunakeun hukum pikeun ngadorong indung supaya murag asih, tapi ogé ngabantosan "pabrik 2 generasi" Shen Guanglin (Shen Teng) pikeun nganyatakeun rasa cinta ka Li Huanying, teras muka paragrap cimata sareng imut, novel sareng perjalanan kacilakaan anu narik ati. .

Tim

Ling Jia

Ling Jia

Teng Shen

Teng Shen

Xiaofei Zhang

Xiaofei Zhang

Michael Chen

Michael Chen

Sutradara

Ling Jia, Palang Talk aktor, host, penemu obrolan silang keren, sutradara, panulis skrip, total akumulasi box office 4,42 milyar

Matak

Ling Jia, Palang Talk aktor, host, penemu obrolan silang keren, sutradara, panulis skrip, total akumulasi box office 4,42 milyar

Teng Shen / Aduh Tuan Pecundang , Pegasus , Halo Pak Milyarder , akumulasi total box office 17,8 milyar.

Xiaofei Zhang, akumulasi total box office 235 juta

Michael Chen / Detective Chinatown (2015), Pahlawan atanapi Henteu (2015), Bureau of Transformer (2019)

Analisis Pasar

Goodbye-Mr

2015 Aduh Pak pecundang kotak kantor 1,45 milyar

Hello-Mr

2018 Héy Mr. Milyarder box office 2,54 milyar

Pegasus

Box office Pegasus 2019 1,72 milyar

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Ngaleupaskeun Waktos: 2021-2-12

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami