Halo Pak Milyarder

Halo Pak Milyarder

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Rengse

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Komedi

Tanggal rilis: 2018-7-27

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

zz

Carita na lumangsung di Kota xihong, kota "gangguan Khusus" dina "Masalah Charlotte". Kiper gawang Wang Duo Yu (Teng Shen) anu nyampur lagu di tim amatir divisi katilu, kusabab éléh pertandingan, diusir ti tim. Dina titik anu paling handap dina kahirupanana, anjeunna nampi tantangan tina konsorsium Misterius Taiwan "béak tina $ 1 milyar sasasih". Disangka yén kahirupan bagja dimimitian dina waktos ieu, tapi DuoYu Wang ngaraos pertama kalina kumaha ogé "nyéépkeun artos gangguan khusus "! Bener henteu gampang pikeun ngarobah kahirupan anjeun sareng ka luhur.

Tim

Fei Yan

Fei Yan

Damo Peng

Damo Peng

Teng Shen

Teng Shen

Vivian Sung

Vivian Sung

Yiming Zhang

Yiming Zhang

Sutradara

Fei Yan / Aduh Tuan Pecundang , Halo Pak Milyarder , akumulasi total box office 6,8 milyar.

Damo Peng / Aduh Tuan Pecundang , Halo Pak Milyarder , akumulasi total box office 6,8 milyar.

Matak

Teng Shen / Aduh Tuan Pecundang , Pegasus , Halo Pak Milyarder , akumulasi total box office 17,8 milyar.

Vivian Sung / Our Times , MY UNICORN GIRL , Hello Mr. Billionaire , accumulative total box office 3,19 milyar.

Yiming Zhang / Aduh Tuan Pecundang , Halo Pak Milyarder , Kota Rock , jumlahna akumulasi total box 8,1 milyar.

Analisis Pasar

xx

Dina taun-taun ayeuna, box office kumulatif pilem Cina éndah pisan. Proporsi kumulatif box box domestik ogé langkung luhur sareng langkung luhur, tiasa ditingali yén pilem domestik parantos maju. Pilem Cina ogé saé taun ayeuna, sapertos Duka ka Survive, anu parantos ngasilkeun langkung ti 3 milyar di box office ayeuna sareng masih berkembang. Salaku tambahan, "Hidden Man" ogé pilem anu saé, saurna, éta karya Wen Jiang, akumulasi box office akhir moal janten miskin.

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Waktos Ngaleupaskeun: 2018-7-27

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami