Kabagjaan Siga Jus

Kabagjaan Siga Jus

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Sateuacanna

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Téma , Drama , Komédi

Jadwal syuting: 2021-6-12


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

hh

Hiji nini anu geulis aub dina cinta matahari segitiga surup, bos perusahaan kaselep dina hutang segitiga ranté, sapasang pameget anu berjuang dina kahirupan nyata sareng cinta romantis di tengah kota, kulawarga bébas di ujung kota ... Dina rupa-rupa kabeneran, kusabab aya anjing ajaib "Jus" muncul, sadaya nasib masarakat mimiti robih ...

Tim

Zhou Chong

Zhou Chong

Qian Yu

Qian Yu

Mengjie Jiang

Mengjie Jiang

Xiaotian Yin

Xiaotian Yin

Danni Liang

Danni Liang

Qing Wang

Qing Wang

Bing Jia

Bing Jia

JUICE

JUICE

Zhou Chong / Cinta Akherat (2018)

Qian Yu / Lagu Pamuda (2019) , Kota Rock (2017) , Wolf Warrior 2 (2017)

Bing Jia / Kahayang Anu Terakhir (2019) , Leungit di Rusia (2020) , Bapa Abdi Asing

Xiaotian Yin / The Wani (2019) , Taun Abdi 1997 (2017) , Pangawal palsu (2021)

Mengjie Jiang / Love off the Cuff (2017) , I Am Somebody (2015) , Sword Master (2016)

Investasi

Karakteristik struktur sosial ngeunaan kelompok awéwé .Jalma anu ngagaduhan "pendidikan tinggi, panghasilan tinggi sareng umur alit" resep pisan kana jinis pilem ieu. Kaseueuran aranjeunna gaduh pangalaman pribadi ngagedéan piaraan sareng gaduh cinta khusus pikeun sato alit. Mangrupikeun pangalaman hirup anu saé pikeun ngagaduhan anjing anu ngiringan anjeun. Dina dunya anu rame tapi teu paduli, ngan ukur anjing anjeun sorangan anu nganggap anjeun ngan ukur hiji-hijina kahirupan. Henteu masalah anjeun beunghar atanapi miskin, éta silih bagikeun kabagjaan sareng anjeun. Babarengan, nyaéta rasa kabagjaan dina taun-taun anu paling éndah.

Dina waktos anu sasarengan, pilem ieu parantos ngundang seueur aktor kakuatan favorit penonton anu condong ngiringan gabung, sapertos master crosstalk Yu Qian anu meunang Juara Internasional Juara Internasional Festival Film 11 Juara ku pilem "Song of Youth", Jia Bing anu naek kapal panggung CCTV Spring Festival Festival sababaraha kali, Yin Xiaotian, anu meunang Pangajen Aktor Pendukung Terbaik di Golden Rooster Awards ka-33 ku pilem na "Hero of Fire". Khususna, dua bintang komédi éta, luncat tina gambar komedi anu dipikaterang ku pemirsa, balik deui ka alam pikeun maénkeun inohong sosial biasa, pagelaran anu tulus sareng tulus ati matak imut. Shin Xiaotian sareng Jiang Mengjie mangrupikeun pasangan anu munggaran. Aranjeunna ngagaduhan kaparigelan akting sareng tampilan anu saé, sareng adegan romantis ogé diantisipasi.

Dina waktos anu sasarengan, "protagonis" pilem, anjing lucu "Juice", palinter pisan sareng calakan. Anjeunna biasa dina seueur pilem sareng acara TV populér. Anjeunna parantos maénkeun luar biasa dina karya sapertos "Breakup Budies" sareng "Penjahat sareng Malaikat", sareng disebat "Brother of the Dog". Kalayan kombinasi palaku anu kuat sareng téma piaraan anu pikaresepeun, pilem éta bakal ngabantosan langkung seueur jalma mendakan "kebenaran anu bahagia" tina kahirupan saatos dileupaskeun.

Market Analysis

2019-12-31 Adoring box office 684 juta

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Ngaleupaskeun Waktos: 2021-6-12

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi  
Babandingan mindahkeun  
Bagikeun sésa  
Kantor diperkirakeun Kantor  
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami