FAQ

Naha nanem modal pilem Cina sareng naon kaunggulan pikeun investor asing?

Sadaya pilem anu didaptarkeun dina halaman wéb kami utamina dikaluarkeun di daratan Cina. Kusabab pilem anu kami pikaresep ogé dipilih numutkeun kaayaan pasar Cina, saluyu sareng pasar pilem domestik, kotak pos sareng rasa masarakat domestik.

 

Pasar pilem Cina dina jaman pamekaran gancang.

Opat alesan ngajantenkeun box office film Cina sacara ageung ningkat taunan.

(1) Populasi Cina ageung.

(2) Paningkatan anu gancang dina rata-rata penghasilan masarakat ngajantenkeun gampang pisan ningali pilem dina bioskop sapertos tuang siang.

(3) Nagara ngadukung kabijakan dina industri pilem kalayan kuat.

(4) Dina kaayaan parah COVID-19 global, pasar Tiongkok unik sareng parantos pulih ka pasar urut. Box box pilem na teras-terasan ngembang.

Tingali data anu handap, urang tiasa ningali rohangan pangembangan ageung kanggo box office film china.

(Teu dipaliré 2020 kusabab COVID-19, tapi taun ayeuna pasarna tos disimpen)

Why invest in Chinese

Candak pilem anu dirilis salaku conto, upami kuring nanem modal 100.000 YUAN, sabaraha kauntungan anu kuring tungtungna tiasa?

Sacara umum, pikeun box office pilem, aya 35% dugi 39% sésana pikeun produser, kecuali saham bioskop sareng biaya anu sanés, investor tiasa kéngingkeun Penghasilan anu saluyu numutkeun proporsi investasi.

Salaku conto, HI, Ibu, pilem anu dirilis dina 12 Pébruari, Festival Spring taun ayeuna. Biaya produksi 200 juta, box office akhirna 5,41 milyar, upami anjeun nanem modal 100,000 RMB maka anjeun tiasa kéngingkeun 947.100 sahenteuna tungtungna.

Pilem HI, Ibu
Jumlah inpormasi (RMB) Penghasilan (RMB)
100k 947.100
300k 2.841.300
500k ¥ 4.735.500
1000k ¥ 9.471.000
Kumaha kuring terang nomer kotak pamungkas sareng dimana kuring kéngingkeun nomerna?

Aya salah sahiji aplikasi pembaruan data real-time anu paling berwibawa pikeun box office pilem, anu disebat ManYan Movie, www.maoyan.com, ogé tiasa ngaunduh aplikasi dina sélulér. Teras anjeun tiasa ningali box office real-time sadaya pilem.

 

Hoyong damel sareng urang?