Paeh Pikeun Salamet

Paeh Pikeun Salamet

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Rengse

Indéks rekomendasi:  5 bentang 

Perkara poko: Komedi, Carita

Tanggal rilis: 2018-7-5

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

dts

Kahirupan Cheng Yong (Xu Zheng) anu ngagaduhan Shenoil, rusak ku datangna anu teu disangka-sangka. Anjeunna angkat ti anu ngajual produk perawatan kasihatan jalu anu henteu sanggup mayar séwa na pikeun janten agen tunggal ubar generik anu disebat "Lenin" di India. Anjeunna kéngingkeun kauntungan anu ageung, parobihan anu drastis dina kahirupanana, dijantenkeun " dewa ubar "gelar ku pasién. Tapi, perang perang ngeunaan panebusan ogé lalaunan sumebar dina ombak gelap ombak .....

Tim

Muye Wen

Muye Wen

zheng xu

Zheng Xu

Yiwei Zhou

Yiwei Zhou

Zhuo Tan

Zhuo Tan

Sutradara

Muye Wen / Requiem (2014),Cities in Love (2015), akumulasi total box office 6,32 milyar.

Matak

Zheng Xu / Leungit di Thailand (2012),Leungit di Hong Kong (2015),Pulo (2018), akumulasi total box office 2,54 milyar

Zhuo Tan / Atotal box office ccumulative 6,81 billion.

Analisis pasar

Aya sakedik pilem ngeunaan masalah kelembagaan sareng masalah realistis, sareng sababaraha pilem unggulan dilarang dina sababaraha tingkat. Layar sering dieusi ku sagala jinis pilem perang anti Jepang tanpa gizi dina palangkangan, drama klasik kalayan gelut jantung istana strategi, sareng carita cinta anjing-getih ngeunaan éksékutip anu sombong. Duka Pikeun Salamet bakal janten pilem anu nyosok jero kana saraf sénsitip urang.

Xu Zheng anu motrét pamandangan musim semi babi caang dalapan kaluar, saatos serial TV ieu, nyatakeun yén henteu pernah némpél dina syuting drama, seuseueurna museur kana karir pilem. Anjeunna mangrupikeun transisi anu paling suksés ti aktor ka sutradara di daérah pilem. Dipercaya yén Dying to Survive mangrupikeun karya anu paling suksés ditémbak ku Xu Zheng saatos séri "Leungit", Éta pasti pikaresepeun pisan.

Pilem ieu dumasarkeun kana jalma-jalma asli sareng hal-hal, tapi sacara lengkep didramatisasi, sareng hasil langsung tina dramatisasi éta nyaéta busur tokoh utama: busur karakter lengkep sareng Bersinar sareng kamanusaan. Karakter anu diperankeun ku Xu Zheng dirobah tina pembantun pasip pikeun na kapentingan egois sorangan ka jalma anu ngabantosan batur ku ngorbankeun kapentinganna sorangan sareng ngalengkepan jalan panebusan nyalira. Unggal ragu, pilihan sareng parobihan anu dilakukeun dina pilem éta ngayakinkeun.

"Dying to Survive" mangrupikeun pilem anu ngagaduhan hartos sosial, ngamungkinkeun pemirsa ngagaduhan pamahaman anu jero ngeunaan penderita leukemia sareng status salamet komunitas leukemia. Nalika kanker tiasa nyandak kahirupan sareng ngancurkeun kulawarga, aya beurat pikeun ngadamel pilem tentang éta.

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Waktos Ngaleupaskeun: 2018-7-5

Biaya produksi 300,000,000.00
Babandingan mindahkeun 300,000,000.00
Bagikeun sésa ¥ 0,00
Tempat ngajual karcis ¥ 3.100.000.000,00
Investasi Mini 500,000,00

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami