Detektif Chinatown 3

Detektif Chinatown 3

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Sateuacanna

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Komedi

Jadwal syuting: 2021-2-12

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

z

Tokyo kajantenan kasus ageung deui saatos Bangkok, New York. Detektif Chinatown Tang Ren sareng Qin Feng diulem pikeun méréskeun kasus éta ku detektif Noda Hao. Detéktip tina "Daptar Detektif Dunia CRIMASTER" ogé ngariung di Tokyo pikeun ngiringan tantangan éta, sareng munculna No 1 Q ngajantenkeun kasus ageung langkung rumit sareng ngabingungkeun, sareng kontes antara detektif anu pangkuatna di Asia badé diluncurkeun.anjeunna kapala konsorsium Koréa, Han Jae-in, dibunuh nalika perjanjian "gencatan senjata" sareng présidén Jepang Hideung Naga Co, LTD., Katsuya Watanabe. Katsuya Watanabe dicurigakeun, teras nyéwa Qin, Tang sareng Noda Hao pikeun ngabantosan keluhanana; Tilu jalma "mendakan" sareng Koréa Kidul nyéwa pikeun milarian kasus "usik gélo" Park Daji dina jalan pikeun nalungtik kasus éta sababaraha kali; Detéktip ti tilu nagara nunjukkeun "kamampuanna" dina jalan panyilidikan, ngadamel seueur guyonan.

Tim

Sicheng Chen

Sicheng Chen

Baoqiang Wang

Baoqiang Wang

Haoran Liu

Haoran Liu

Satoshi Tsumabuki

Satoshi Tsumabuki

Sutradara

Sicheng Chen / Domba Tanpa Domba (2019), Detektif Chinatown I, II

Matak

Baoqiang Wang / Detektif Chinatown I, II, Leungit di Thailand, Pulo (2018), akumulasi total box office 14,93 milyar

Haoran Liu / Detective Chinatown (2015-2018), Legend of the Demon Cat (2017)

Satoshi Tsumabuki / Detective Chinatown 2, ド ラ え も ん, The Assassin

Analisis Pasar

1

Detektif Chinatown I (box office 823 juta)

2

Detektif Chinatown II office box office 3397 juta)

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Ngaleupaskeun Waktos: 2021-2-12

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami