Poé Langkung Hadé

Poé Langkung Hadé

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Rengse

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Drama

Tanggal rilis: 2019-10-25

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

better days

Percobaan masuk kampus malam kacilakaan kampus, ngarobih nasib dua nonoman. Watekna Chen Read (Zhou Dongyu) introvert, anu mangrupikeun murid anu saé di sakola, marios pisan, nyandak ujian anu hadé ka paguron luhur anu hadé. ideu ngeunaan 3 taun umur sakola senior na. Kacilakaan anu babaturan sakelasna ragrag gedong nyaéta nyeret kana séri carita anu teu dikenal, Chen Nian ogé kalibet ku sakedik diantarana ... Dina jam na anu paling sepi, saurang nonoman disebut "Xiao Bei" (Jackson) asup ka dunya na ... Seueur jalma umur 18 taun cerah sareng bageur, tapi aranjeunna parantos ngaraos teu paduli dunya sawawa dina usum panas umur 18. Pertempuran rahasia nuju dilakukeun harkat ngora ...

Tim

Derek--Tsang

Derek-Tsang

Jackson Yee

Jackson Yee

Dongyu Zhou

Dongyu Zhou

Fang Yin

Fang Yin

Jue Huang

Jue Huang

Sutradara

Derek Tsang / Soul Mate (2016), EX (2010), Love in The Buff (2012), akumulasi total box office 4,8 milyar.

Matak

Dongyu Zhou / 千 と 千尋 の 神 隠 し (2019), Soul Mate (2016), The Love of the Hawthorn Tree (2010) total akumulasi box office 11,7 milyar

Jackson Yee / Poé pangpanjangna di Chang'an (2019), selebriti online, total box office akumulasi 3,47 milyar.

Analisis Pasar

g

Naon sababna kéngingkeun 1,58 milyar dina box office pilem kekerasan sakola "Better Days"?

Éta henteu ditakdirkeun janten pilem anu aya catetan kénca boks sidik kénca, dina téma naratas, éta alesan naha éta diobrolkeun; Sababaraha pilem ngagabungkeun premanisme, suasana ujian asup kuliah, sareng sisi ekstrim tina kejahatan nonoman sareng cinta pisan.

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Waktos Ngaleupaskeun: 2019-10-25

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis  1.580.000.000,00
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami