Patempuran Reservior Chosin

Patempuran Reservior Chosin

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Sateuacanna

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Drama, Sejarah, Perang

Jadwal syuting: 2021-10


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

sd

Dina usum salju 1950, perang berdarah antara Amérika Serikat sareng Cina badé kajantenan di daérah Danau Changjin anu beku. Cina sareng Amérika Serikat ngirim pasukan truf pangsaéna pikeun perang - Korps ka-9 Relawan Rahayat Cina, Divisi Kelautan ka-1 sareng Divisi Infanteri 7.

Tim

Kaige Chen

Kaige Chen

Dante Lam

Dante Lam

Hark Tsui

Hark Tsui

Jing Wu

Jing Wu

Guoli Zhang

Guoli Zhang

Hanyu Zhang

Hanyu Zhang

Jackson Yee

Jackson Yee

Jerry Lee

Jerry Lee

Xuan Huang

Xuan Huang

Yihong Duan

Yihong Duan

Sutradara

Kaige Chen / Kaisar Terakhir (1988) , Katerangan Ucing Setan (2017) , Jalma Kuring, Nagara Kuring (2019), total boxul akumulasi 5,68 milyar

Hark Tsui / Duyung (2016) , Lalampahan ka Kulon: The Demons Strike (2017) , The Taking of Tiger Mountain (2014), total boxul akumulasi 10,82 milyar

Dante Lam / Operasi Laut Beureum (2018) , Operasi Mekong (2016) , Tarung Deui ka Sakola (1991), jumlah akumulasi total box 5,97 milyar.

Matak

Jing Wu / Wolf Warrior 2 (2017) , Bumi Ngumbara (2019) , Lagu Pamuda (2019), jumlahna akumulasi total box 24,51 milyar.

Jackson Yee / Days Better (2019) , Poé pangpanjangna di Chang'an (2019) A Little Red Flower (2020), jumlah akumulasi box office 4,09 milyar.

Jerry Lee / Breakup Budies (2014) , Aftershock (2010) , Cinta Henteu Buta (2011), total boxul akumulasi 122.27 亿

Hanyu Zhang / Operasi Laut Beureum (2018) , Operasi Mekong (2016) , The Kaptén (2019), total akumulasi box office 16,44 milyar

Analisis Pasar

Tilu sutradara, Chen Kaige, Tsui Hark sareng Lam Chiu-Hsien, ngagabung kana pilem Battle of Chosin Reservior. Saha waé sutradara ieu tiasa ngadamel blok perang anu sami gedena, sumawona tilu sutradara babarengan.

Zhang Hanyu, Wu Jing, Zhang Yi, Jackson, Li Chen sareng jalma sanés bakal ngiringan blok perang ieu, antrian sapertos pantes pikeun investasi ageung ieu, sutradara sareng pamaén terkemuka mangrupikeun konfigurasi anu super mewah.

Ngeunaan "Salju sareng És Changjin Lake", Yu Dong ogé ngumumkeun sinématografer pilem éta.

Luo Pan mangrupikeun fotografer Pemuda sareng The Sacrificeis, tékstur ngalukis minyak tina basa lénsa, adegan perang anu nyata sareng telepresence, mangrupikeun kapakaranana.

Pow, sinématografer anu menang Oscar ti Ang Lee's Crouching Tiger, Hidden Dragon gaduh lensa anu beunghar sareng lemes.

The Eight Hundred

2020 Dalapan Ratusan box office3,11 milyar

The Sacrifice

2021 Kotak pangorbanan 1,12 milyar

Operation Red Sea

2018 Operasi kotak kantor Laut Merah 3,65 milyar

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Ngaleupaskeun Waktos: 2021-10

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi  
Babandingan mindahkeun  
Bagikeun sésa  
Kantor diperkirakeun Kantor  
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami