Majukeun ZQ

Majukeun ZQ

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Dina prosés

Indéks rekomendasi: 5 bentang

Perkara poko: Komedi, Aksi, Fantasi

Tanggal rilis: 2022-02-01

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

zq

Dicarioskeun yén Zheng Qian anu kabur ti bumi sateuacanna (Allen), balik ka kota na Ke Xiqike pikeun ngiringan pamakaman akina, mendakan teu dihaja kumaha ogé, kulawarga tiasa memicu langkung kamampuan sakali babarengan. Samentawis éta, Qian Zheng pendak sareng walikota jahat Qiqikov (Teng Shen) anu ngarebut aplikasi na. Qian Zheng kapaksa ngahiji sareng kamampuan super kulawarga pikeun ngalawan Qiqikov babarengan

Tim

Yang Song

Yang Song

Teng Shen

Teng Shen

Allen

Allen

Hui Tao

Hui Tao

Caomei

Caomei

Sutradara

Yang Song / Aduh Mr. Pecundang (2015) Never Say Die (2017) , Halo, Ny Money (2018) akumulasi total box office 9,96 milyar

Matak

Allen / Mr. Loser (2015) , Halo Mr. Milyarder (2018 Never , Never Say Die (2017 ul akumulasi total box office 9 dina 960.000.000.000.000,00 RMB

Teng Shen / Hai, Ibu (2021) , Halo Mr. Milyarder (2018) , Pegasus (2019) jumlah akumulasi total box 22.78 milyar

Analisis Pasar

Pilem Super Family mangrupikeun pilem anu paling mahal sareng sesah dina sajarah Mahua Funage, anu tiasa disebatkeun "henteu pernah dilakukeun" dina jangka waktu sareng skala panembakan. Direktur Yang Song mingpin awak pikeun némbak di genep nagara anu béda, kalayan Rusia nyatakeun ampir 50% sareng langkung ti 1,700 nembak épék khusus. Ieu mangrupikeun pamutahiran komprehensif Mahua Funage dina tingkat industri produksi, sareng tim di buruan tukang bintang-cahaya. Pembentukan Domba Tanpa Domba, sutradara fotografi, ying zhang, kalium mangan Huang Mei qing "ngajantenkeun instruksi seni rupa, pituduh tindakan Wu Gang ti Detektif Chinatown, diréktur épék épék visual sacara khusus Quan jiang, anjeunna ilubiung dina Ant-Man, kakurangan Panther The Hunger Games", sareng seueur blockbuster épék khusus Hollywood anu sanés, janten seueur anu langkung luhur anu bakal ngiringan pilem fantasi, petualangan sareng komedi ieu.

Goodbye-Mr

2015 Aduh Pak pecundang kotak kantor 1,45 milyar

Hello-Mr

2018 Héy Mr. Milyarder box office 2,54 milyar

Pegasus

Box office Pegasus 2019 1,72 milyar

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Ngaleupaskeun Waktos: 2022-2-1

Upami anjeun peryogi kauninga langkung jéntré di handap, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

Biaya produksi  
Babandingan mindahkeun  
Bagikeun sésa  
Kantor Box Anu Diarepkeun ¥ 4.800,000,000.00
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami