Tentang Kami

logo
zdy

Profil Perusahaan

Heart Galaxy Culture - Diadegkeun dina 2016, Heart Galaxy (Beijing) Investment Management Co., LTD. Heart Galaxy Culture (Beijing) Co., Ltd mangrupikeun platform pilem sareng proyék investasi proyék profésional dina Heart Galaxy Investment Management, nyayogikeun jasa komprehensif mandeg sapertos investasi, inkubasi sareng operasi pikeun inisiator proyek. Heart Galaxy Culture ngagaduhan tim propésional proyék, distribusi sareng inkubasi IP, janten salah sahiji platform inpéstasi proyék pilem sareng tipi anu paling berpengaruh di Cina.

Heart Galaxy Culture mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun budaya, média sareng hiburan, ngandelkeun lembaga investasi senior. Kami komitmen pikeun ngajalajah sareng nyiptakeun proyék-proyék investasi anu saé dina jaman transformasi ékonomi Cina sareng sacara rumit ngarancang modél bisnis anu saé pikeun nyumbang pangunjung anu unggul pikeun investor. Nalika pilem operasi, drama TV, konser, pagelaran langsung sareng seni avant-garde, perusahaan langkung fokus kana desain sareng pangwangunan ranté industri budaya, sareng akhirna sadar hubungan sareng integrasi industri hiburan média sareng ékonomi nyata ngalangkungan dukungan modal.

Ngamangpaatkeun pinuh rohangan anu cekap pikeun format bisnis inti, ngalaksanakeun strategi nyepengan jangka panjang sareng tata ruang operasi, sareng sadar kana format bisnis inti pikeun ngajalankeun pangembangan koordinasi industri anu aya hubunganana. Éta komitmen pikeun ngahijikeun budaya, pilem sareng televisi, kauangan, Internét, perdagangan sareng sumber daya wisata pikeun nyiptakeun modél bisnis investasi pilem énggal.

cxc

Didirikeun

Kabudayaan

Média

Hiburan

Heart Galaxy Culture - Tim produksi pilem sareng televisi profesional na produksi internasional sareng konsép pamasaran ngiringan dugi ka eusi pilem. Dina waktos anu sasarengan, kerjasama anu suksés sareng sajumlah seueur sutradara, produser sareng palaku Tiongkok anu terkenal parantos ngabantosan Heart Galaxy Film pikeun ngawangun jaringan sutradara, palaku sareng bintang anu hébat, nempatkeun yayasan pikeun nyiptakeun pilem téater top online sareng online pilem. Pilem téater sareng pilem jaringan salaku titik Éntri anu penting kana pilem sareng proyék-proyék proyék tipi, parantos ngawangun hiji tim investasi sareng distribusi proyék propésional, pikeun nyayogikeun jasa investasi anu épéktip, dina waktos anu sami nyayogikeun distribusi sareng penetasan IP, nyetél bisnis investasi umum tim operasi garis sareng peralatan, sareng gaduh interaksi anu saé sareng tim distribusi, tim operasi sareng operator pidéo, investor.

Heart Galaxy Culture - Pilem anu kami aub dina investasi sareng distribusi kalebet:
Pilem fiksi ilmiah  Bumi Ngumbara  dibintanginya Wu Jing, pilem komedi  Halo Bapak Milyarder, Hirup Dina Ngalayang, dibéntangan ku Shen Teng, Marvel Pamales kanyeri: Perang Tanpa wates, Pilem petualangan aksi Amérika Megalodon, pilem komedi-roman Pendak deui énjing, pilem roman  Pikiran Dokter .

Pilem jaringan: drama Kapernaum, didamel tina Libanon, Perancis, Amérika Serikat, pilem aksi  Mimiti Katerangan, kartun Abdi Ne Zha  diputer dina platform Youku, pilem musibah petualangan "Pulo Buaya"dimaénkeun dina platform iQIYI sareng sajabina.

Budaya Galaxy Galaxy - ayeuna ngagaduhan kamampuan bisnis ranté industri sapertos investasi, inpormasi, produksi, distribusi, calo, seni pertunjukan sareng sajabina, opat sistem ageung kalebet sistem modal, sistem data inpormasi ageung, produksi pilem sareng televisi kalayan sistem TIMING BARU ngeunaan ngabubarkeun hal, Internét, sareng sistem platform pangrojong budaya anu lega .. Nyayogikeun kalebet berita pilem sareng televisi, pusat pidéo, data box office sareng tilu saluran sanés.

Heart Galaxy ngagaduhan proyek pilem sareng televisi anu masif, pikeun masihan anjeun langkung seueur pilihan, harga anu langkung handap, produk sareng jasa khusus anu langkung inovatif.

Budaya perusahaan tina sasaruaan, ngabagi, inovasi sareng kabahagiaan parantos ngalir dina getih unggal pagawé, ngayakeun sadayana staff Heart Galaxy babarengan, nyumbang kana pangwangunan anu berkelanjutan sareng séhat perusahaan sareng ngamajukeun paningkatan kontinyu industri pilem sareng tipi Cina.