Kembang Beureum Beureum

Kembang Beureum Beureum

Pedaran pondok:

Jenis pilem: Pilem bioskop

Status Investasi: Rengse

Indéks rekomendasi:  5 bentang

Perkara poko: Kulawarga

Jadwal syuting:            2020-12-31

 


Detil Produk

Tanda Produk

Carita

ban

Dua kulawarga anu gelut kanker, dua jalur kahirupan. Pilem nyarioskeun carita kanyataan anu haneut, mikir sareng nyanghareupan masalah pamungkas anu bakal disanghareupan ku unggal jalma biasa - bayangkeun yén maot tiasa waé iraha waé, kahirupan ngan ukur sakali berharga kusabab dipiara, hiji-hijina hal anu kedah urang lakukeun nyaéta cinta sareng piara.

Tim

Ting-han

Ting Han

Jackson Yee

Jackson Yee

haocun liu

Hao cun liu

yuanyuan zhu

Yuan yuan Zhu

yanlin gao

Yalin Gao

Sutradara

Ting Han (1983-11-16) / Go Away Mr. Tumor (2015) World Animal (2018)Mimiti (2012)

Matak

Jackson Yee 2000-11-28) / Days Better (2019), Poé pangpanjangna Di Chang'an (2019), akumulasi total box office 3,44 milyar

Hao cun liu (2000-05-2) / Hiji Detik (2020)

Yuan yuan Zhu (1974-03-18) / Leungit di Hong Kong, Cinta Pikeun Dipisahkeun

Analisis Pasar

A Little Red Flower mangrupikeun cicilan kadua sutradara Han Yan dina séri Kahirupan Trilogy. Kahiji mangrupikeun Go Away Mr. Tumor anu kritis anu diakui sacara kritis. Séri ieu khususna museur ka kelompok khusus pasien kanker pikeun nunjukkeun yén kumaha waé kahirupan bencana dibawa , urang kedah wani merangan nasib.

Kali ieu Kembang beureum sakedik lima taun ngagiling pedang, naskahna sacara saksama digosok dina waktos anu sasarengan, ngundang aktor anyar anu pangsaéna Jackson taun ayeuna, sareng nyetél file na dina Désémber 31, salaku karya mimiti taun anyar, sutradara bisa jadi cenah ambisius.

Jackson ngiringan pilem éta dibéntangan ku lalaki,. Pilem Better Days tiasa disebatkeun nempatkeun posisi aktor kakuatan Jackson anyar, kuring yakin yén pilem ieu Kembang beureum sakedik bakal ngantepkeun anjeunna langkung seueur tibatan baturna.

Ngomongkeun karakter awéwé, upami anjeun henteu terang saha Liu Haocun sateuacanna, sadayana terang yén putri Liu anu saé saatos pilem anyar Zhang Yimou One Second dirilis. Liu Haocun janten pendatang anyar milari awéwé ngora, maju ka 3000 ti mimiti jelema, alam kakuatan anu sabenerna henteu umum. Ditilik tina trailer, lakonan Liu parantos aya, sareng topik aura Liu parantos trending dina Weibo.

Better days

2019- Poé Langkung Hadé (1558juta)

Go away Mr.tumor

2015 - Go away Mr. Tumor (510juta)

Investasi

Metode bagi bonus: Dividén bioskop

Waktos pelepasan: 2020-12-31

Upami anjeun peryogi terang langkung jéntré, mangga ngahubungan kami atanapi ngantunkeun pesen, kami bakal bales heula.

 

Biaya produksi
Babandingan mindahkeun
Bagikeun sésa
Tempat ngajual karcis ¥ 1.432.000.000,00
Investasi Mini

Heart Galaxy Culture, pamimpin dina langganan hak-hak pilem! Kalayan 5 taun panilitian jero ngeunaan industri langganan pilem sareng pilem, perusahaan nyandak langganan proyek pilem sareng televisi salaku kasempetan pikeun nyayogikeun platform langganan hak pilem resmi kalayan data box office nyata. Langkung lengkep pilem sareng inpormasi kauangan, wilujeng sumping dina log kami halaman wéb pikeun konsultasi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami