Pilem Anyar

  • Happiness is Like Juice

    Kabagjaan Siga Jus

    Carita Hiji nini anu geulis aub dina cinta matahari segitiga surup, bos perusahaan kaselep dina hutang segitiga ranté, sapasang pameget anu berjuang dina kahirupan nyata sareng cinta romantis di tengah kota, kulawarga gratis di ujung kota ... Dina rupa-rupa kabeneran, kusabab anjing ajaib "Jus" muncul, sadaya nasib masarakat mimiti robih ... Tim Zhou Chong Qian Yu Mengjie Jiang Xiaotian ...

  • Battle of Chosin Reservior

    Patempuran Reservior Chosin

    Carita Dina usum salju 1950, perang berdarah antara Amérika Serikat sareng Cina badé kajantenan di daérah Danau Changjin anu beku. Cina sareng Amérika Serikat ngirim pasukan truf panghadéna pikeun perang - Korps ka-9 Relawan Rahayat Cina, Divisi Kelautan ka-1 sareng Divisi Infanteri 7. Tim Kaige Chen Dante Lam Hark Tsui Jing Wu Guoli Zhang Hanyu Zhang Jackson Yee Jerry ...

  • Advancing of ZQ

    Majukeun ZQ

    Carita Dicarioskeun yén Zheng Qian anu kabur ti bumi sateuacanna (Allen), balik ka kota na Ke Xiqike pikeun ngiringan pamakaman akina, sacara teu kahaja Nanging, kulawarga tiasa memicu langkung kamampuan sakali babarengan. Samentawis éta, Qian Zheng pendak sareng kejahatan walikota Qiqikov (Teng Shen) anu ngarebut aplikasi na. Qian Zheng kapaksa ngahiji sareng kamampuan super kulawarga pikeun ngalawan Qiqikov babarengan Tim Yang Song Teng Shen ...

  • The Yinyang Master

    Juragan Yinyang

    Carita Onmyoji Seimei, anu ngumbara antara dua dunya manusa sareng setan, nyababkeun musibah sareng nuju krisis kusabab kontrak sareng setan. Dina waktos anu sasarengan, kakuatan kaisar setan datang deui, perang sengit nuju ngantunkeun kaluar. Dina momen kritis nalika kaayaan barobah sareng kaayaan gejolak, Seimei dumadakan mendakan yén idéntitas hibridna mangrupikeun konci pikeun sadayana musibah ieu ... .. Tim Weiran Li Kun Chen Xun Zhou ...

  • HI, MOM

    HI, IBU

    Carita Budak awéwé Jia Xiaoling anu nembé ngariksa universitas (Jia Ling) ngaliwat teu kahaja ka 1981, pendak sareng indung nonoman Li Huanying (Zhang Xiaofei). Dina raraga damel indungna langkung senang, anjeunna janten indungna Pangpangna, ngabantosan anjeunna milari kabogoh. manehna henteu ngan ukur Ngagunakeun hukum pikeun ngadorong indung supaya murag asih, tapi ogé ngabantosan "pabrik 2 generasi" Shen Guanglin (Shen Teng) pikeun nganyatakeun cinta ka Li Huanying, teras muka ...

  • Warm Hug

    Peluk Haneut

    Carita Bao Bao gaduh obsesi anu teu biasa pikeun ngabersihkeun sareng rencana, anu nganggap yén anjeunna mangrupikeun insulator silaturahmi sareng cinta, tapi sakali pendak sareng Wen Nuan Song, gadis prankasi kapribadian anu haneut, dokter "saraf" Jia sareng munafik Wei ren Wang, éta ngalaksanakeun carita komedi gélo ... Tim Yuan Chang Qin Li Teng Shen Shan Qiao Diréktur Yuan Chang (1981-09-25) Mahua Funage nandatanganan aktor / Aduh Tuan Pecundang, Halo Tuan Milyarder, Pernah Sa ...

  • Shock Wave 2

    Gelombang Shock 2

    Carita Aya ledakan di Hong Kong, tilas ahli bom Pan Chengfeng (Andy Lau) anu teu sadar di tempat kejadian, disangka ku pulisi aub ka aranjeunna. Pan cheng feng ngan ukur tiasa kabur milarian anu leres di waktos anu sami ngan saatos hudang, kumaha ogé, sobat dalitna Dong Zhuowen (Liu Qingyun) sareng mantan kabogohna Pang Ling (Ni Ni) ngawartoskeun ka anjeunna ngeunaan dua pangalaman anu béda pisan. Bom anu direncanakeun kajantenan, kanyataanna beuki loba kompl ...

  • Ne Zha

    Ne Zha

    Carita Surga sareng bumi aura ngalahirkeun énergi ageung manik campuran, Yuan Shi Lord bakal dicampur manik-manik disaring janten manik sareng pil ajaib, reinkarnasi manik roh, ngabantosan Zhou, sareng pil ajaib bakal lahir raja iblis, pikeun dunya musibah. Yuan Shi Lord ngamimitian mantra Surga, guludug bakal datang sareng ngancurkeun pil ajaib 3 taun ka hareup. Taiyi diparentah nganteurkeun mutiara ka Nezha, putra kulawarga Li Jing di Chentangguan. Nanging kombinasi anu anéh ...

  • Hello Mr. Billionaire

    Halo Pak Milyarder

    Carita Carita ieu lumangsung di xihong City, kota "gangguan Khusus" dina "Masalah Charlotte". Gawang Wang Duo Yu (Teng Shen) anu nyampur lagu di tim amatir divisi katilu, kusabab éléh pertandingan, nyaéta diusir ti tim. Dina titik anu paling handap dina kahirupanana, anjeunna nampi tantangan tina konsorsium Misterius Taiwan "béak tina $ 1 milyar sasasih". Disangka kahirupan anu bahagia dimimitian dina waktos ieu, tapi DuoYu Wang ngaraos ...

  • Detective Chinatown 3

    Detektif Chinatown 3

    Carita Tokyo kajantenan kasus ageung deui saatos Bangkok, New York. Detektif Chinatown Tang Ren sareng Qin Feng diulem pikeun méréskeun kasus éta ku detektif Noda Hao. Detéktip tina "Daptar Detektif Dunia CRIMASTER" ogé kumpul di Tokyo pikeun ngiringan tantangan éta, sareng munculna No 1 Q ngajantenkeun kasus ageung langkung seueur rumit sareng ngabingungkeun, sareng kontes antara detektif anu pangkuatna di Asia badé diluncurkeun. anjeunna kapala konsorsium Koréa, Han Jae-in ...

  • Better Days

    Poé Langkung Hadé

    Carita Pilkada ujian masuk kampus kacilakaan kampus, ngarobih nasib dua nonoman. Watekna Chen Read (Zhou Dongyu) introvert, anu mangrupikeun murid anu saé di sakola, marios pisan, nyandak ujian anu hadé ka universitas anu hadé nyaéta ngan ukur ideu ngeunaan 3 umur sakola umur senior na. Kacilakaan anu babaturan sakelasna ragrag gedong nyaéta nyeret sababaraha carita anu teu dikenal, Chen Nian ogé kalibet ku sakedik diantarana ... Dina jam anu paling sepi na, ...

  • A Little Red Flower

    Kembang Beureum Beureum

    Carita Dua kulawarga anu gelut kanker, dua jalur kahirupan. Pilem nyarioskeun carita kanyataan anu haneut, mikir sareng nyanghareupan masalah pamungkas anu bakal disanghareupan ku jalma biasa - bayangkeun yén maot tiasa waé iraha waé, kahirupan ngan ukur berharga sakali ku ngaraji, hiji-hijina hal anu kedah urang lakukeun nyaéta cinta sareng piara. Tim Ting Han Jackson Yee Hao cun liu Yuan yuan Zhu Yalin Gao Diréktur Ting Han (1983-11-16) / Go Away Mr. Tumor (201 ...

Kasus Proyék suksés

BERITA

  • partner (1)
  • partner (2)
  • partner (3)
  • partner (4)
  • partner (5)
  • partner (6)
  • partner (7)
  • partner (8)
  • partner (9)
  • partner (10)